Lees meer over de ervaring van Cindy

Ik ben 11,6 kilo afgevallen.

Mijn ervaring:

Ik ben in september 2017 enthousiast begonnen aan Jennifer’s Afvalrace. Mijn doelstellingen waren een een gezond gewicht (-10kg) en een BMI onder de 25. Al snel kwam Jennifer met een effectief en fijn voedingsplan. De kilo’s gingen ervan af. Mijn eerste doel was dan ook binnen 12 weken bereikt.

Na 12 weken wilde ik door, nog een paar extra kilo’s ervan af als buffer voor de vakantieperiode! Ik nam nogmaals deel aan de 12 weken Afvalrace. Mijn gewicht en vetpercentage zakte verder, ik kreeg meer energie en zat lekker in mijn vel. Na deze 12 weken ging ik op eigen kracht met de tips en tricks van Jennifer verder. Om de zoveel weken komt ik nog terug bij Jennifer voor een weging.

De begeleiding:

De begeleiding van Jennifer is super goed. Als je op een bepaald gewicht blijft steken zoekt ze een alternatief om meer af te vallen. Mij heeft dat enorm geholpen. Ze weet je op moeilijke momenten toch te stimuleren om door te gaan. De menu’s waren ook heel fijn. Zo hoef je niet te denken wat eten we vanavond weer? Het fijne is dat er diverse varianten bestaan van de menu’s, dus je eet niet altijd hetzelfde.

Ik zou Jennifer zeker aanbevelen bij anderen. Maar het belangrijkste is dat je zelf ook gemotiveerd moet zijn om af te vallen.

Geef een reactie