Gezonder leven, maar toch de dingen doen die je graag doet

Manon ging actief aan de slag met het 12 weken programma van Jennifer’s Afvalrace, ze deelt haar ervaringen met je!

Mijn ervaring:

Via een familielid kwam ik in contact met Jennifer. In januari dit jaar was het tijd voor een goede start. Ik ben enthousiast begonnen met Jennifer’s Afvalrace, het 12 weken programma. Mijn doelstelling was om af te vallen, maar ook om te leren hoe je kan afvallen zonder dat je de verkeerde dingen eet of juist veel te weinig eet en daardoor dus te weinig voedingstoffen binnenkrijgt.  De begeleiding van Jennifer heb ik als positief ervaren. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht en ze wist mij steeds weer te motiveren om mijn best te doen en om zo mijn doelen te bereiken.

Resultaat:

Ik heb geleerd hoe je gezonder kunt leven, maar toch dingen kan doen die je graag wilt doen. Ik ben goed op weg, maar ik wil wel nog een aantal kilo’s kwijt. Ik kan iedereen aanraden om samen met Jennifer te werken aan een gezondere en energiekere levensstijl.

Geef een reactie