Powerwalkingclub Weert weer geopend!

Op 11 mei is Powerwalkingclub Weert weer met haar lessen gestart. Jennifer ontving officiële goedkeuring om weer aan de slag te gaan van de Gemeente Weert.

Bewegen = must

Juist in deze tijd is het belangrijk om fit te blijven. Daarom zijn we ook heel blij dat we weer mogen sporten in de buitenlucht… Dus ook weer powerwalken, mits we ons aan de regels van het RIVM houden.

Veiligheid en gezondheid zijn van groot belang dus hieronder somt Jennifer de meest gestelde vragen op. Zijn er alsnog onduidelijkheden? Dan kun je Jennifer altijd bereiken via info@jennifervoedingenmeer.nl of 06 10 40 01 53.

Vanaf wanneer starten de lessen?

Zoals het RIVM aangaf zijn sporten in de buitenlucht vanaf maandag 11 mei weer toegestaan mits het stappenplan van de overheid wordt nageleefd.

Waar moeten we op letten voor, tijdens en na de lessen?

Vooraf:

  • Heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis en kom niet naar de lessen
  • Was je handen voordat je naar de powerwalking les komt
  • Ben maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig op de aangepaste startlocatie –> Speelveldje Siemkushofstraat Weert ter hoogte van de speeltuin bij huisnummer 19.

Tijdens:

  • Houd 1,5 meter afstand tijdens het powerwalken (de wandelingen)
  • De lessen bestaan uit maximaal 10 personen (vooraf aanmelden via Jennifer)
  • We voeren tussendoor alleen individuele oefeningen uit, waarbij we op 1,5 meter afstand van elkaar blijven

Na:

  • Was je handen na de powerwalking les

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over powerwalking, de tarieven of een gratis proefles volgen? Kijk dan op powerwalkingclubweert.nl of stel je vragen onder deze blog post.

Sportieve groet!

Jennifer Schroeders
Powerwalkingclub Weert

One thought on “Powerwalkingclub Weert weer geopend!

  1. Goed bezig Jennifer! Duidelijke richtlijnen zodat iedereen weet wat wel en niet mag. Helaas woon ik te ver weg om deel te nemen. Veel succes en plezier met de eerste lessen.

Geef een reactie