Voedingsadvies totaalpakket

“Leef jij gezond? Door de hulp van Jennifer kreeg ik inzicht in mijn levensstijl.”

✅ Eet-dagboek
✅ Lifestyle analyse
✅ Voedingsadvies
✅ Persoonlijk actieplan

De voorbereiding

Als voorbereiding op je eerste consult ontvang je een intakeformulier. Op deze manier leer ik je beter kennen en kan ik een zo goed mogelijk persoonlijk actie plan voor je opstellen.

Zelf aan de slag!

Ook ga je alvast zelf aan de slag. Meten is weten, je krijgt de opdracht om minimaal 7 dagen een eetdagboek bij te houden.  Een handige tip is de gratis app Mijn eetmeter van het Voedingscentrum

Ik gebruik deze app, omdat deze 100% betrouwbaar is en niet alleen de koolhydraten, vetten en eiwitten aangeeft, maar ook de vitamines en mineralen. Je gaat zeven dagen van maandag t/m zondag alles wat je eet en drinkt in de eetmeter zetten.

Persoonlijk actieplan

Zodra ik het intakeformulier en de ingevulde eetmeter heb ontvangen plannen we een consult. Bij het consult lopen we het eetdagboek door en stellen we een persoonlijk actieplan samen inclusief voedingsadvies om zo je doelen te behalen.

Daarna heb je de keuze om met deze informatie op eigen kracht zelf verder te gaan of  je maakt een nieuwe afspraak en zal ik je begeleiden totdat je het doel bereikt hebt.

Vervolg

Ga je bij mij verder dan zal ik je maten opnemen zoals gewicht, lengte, taille en buikomvang. Op verzoek kan er ook een huidplooimeting plaatsvinden.  Dit is dan je start punt en gaan we werken richting je doel.  Je bepaalt zelf wanneer je start! Bij ieder consult worden er kleine stapjes naar een gezondere levensstijl gezet. Door kleine stapjes te zetten, zijn de resultaten op de lange termijn het beste.

Tarief

Voedingsanalyse inclusief intake, lifestyle-analyse á 60 minuten € 69,-