Fit & vitaal je zwangerschap door!

Het krijgen van een kind is een van de mooiste momenten in je leven. De weg naar een goede bevalling heb je gedeeltelijk zelf in de hand. Hoe fitter en gezonder je leefstijl is tijdens je zwangerschap, des te beter ben je voorbereid op je bevalling. Daarbij herstel je bij een gezonde leefstijl ook nog eens vlotter na je bevalling en kun je optimaal gaan genieten van je baby.

Zwanger & Sporten

Jaren gelden toen ik zwanger was heb ik gezocht naar sporten voor zwangere. Toen was er alleen yoga. Niet echt iets voor mij. Nu mijn kinderen inmiddels iets ouder zijn zie ik dat er nog steeds niet veel wordt aangeboden voor zwangere. Toen dacht ik, ik  start naast de reguliere powerwalking groep een vitaal powerwalking groep op. Zo kom je vitaal maar op een fijn tempo je zwangerschap door.

Powerwalking

Ik geef powerwalking lessen. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wel Power Walken. Powerwalking is wandelen op een stevig tempo afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Het tempo en oefeningen pas ik aan op jouw situatie. De een heeft geen klachten en de ander in de loop van de zwangerschap wel. Ik pas het tempo en de techniek van de groepslessen aan zodat het toch uitdagend blijft. In combinatie met de spierversterkende oefeningen heb je een goede basis en ben je fit voor je bevalling.

Na de bevalling

Na de bevalling kun je weer starten in de vitaal groep en mocht je de smaak te pakken hebben kun je opbouwen om in de regulieren groep mee te lopen.

Je kunt ieder moment veranderen van groep. Je zit niet vast aan een dag en tijd. Pak je een rittenkaart dan kun je een les missen. Een 10 rittenkaart is 4 maanden geldig. Nu tijdelijk in de zomer periode 5 maanden. Mocht je om medische rede niet meer verder kunnen dan bevries ik je kaart. Zo raak je geen lessen kwijt.

Gratis proefles

Op dit moment bied ik 2 vitaal groepen aan.
Dinsdag om 11.45 en donderdag om 9.15. de les duurt 60 min.
Een proefles is gratis. Dus geef je snel op en ervaar hoe leuk powerwalk is.

Geef een reactie